Wijnproeverij

Een bijzondere proeverij waarbij Danny Hulkenberg u meeneemt door de fascinerende wereld van zoete wijnen Bent u een zoetekauw als het om wijn gaat en heeft u er wel eens aan gedacht om samen met uw familie, vrienden of collega’s een gezellige  proeverij te organiseren op basis van ZOETE wijnen? Dan is dit iets voor u.

Om op een goede manier wijnen te beoordelen beginnen we de proeverij met een uitleg over de verschillende aspecten van het proeven: 
kijken, ruiken, proeven en beoordelen.

Tijdens de proeverij maakt u kennis met 7 verschillende zoete wijnen. Elke wijn heeft zijn eigen verhaal!
Er wordt aandacht geschonken aan vinificatie methoden (wijze van wijnbereiding), u leert op een juiste manier een proefnotitie schrijven en u komt erachter wat de definities zijn van veel voorkomende wijntermen.
Als naslagwerk krijgt u alle informatie van de proeverij mee naar huis.

Wilt u een proeverij boeken of wenst u meer informatie? 
Ik hoor het graag van u! Neem contact op via info@hulkenbergwijnadvies.nl of bel 0652894365

Add Comment